O nama

Hotel „Grand“ je sagrađen na mjestu starog Hotela „Park“ i tada je zasluživao epitet najboljeg hotela u Crnoj Gori, a i šire. Nedavno je renoviran, i pruža izvrstan osjećaj ugodnosti. Danas posluje u okviru preduzeća AD Izbor-Bar. Hotel se nalazi između dva gradska parka, i lociran je u neposrednoj blizini istorijskog jezgra Cetinja. Pruža sve pogodnosti, od odmora, organizovanja slavlja, poslovnih sastanaka, seminara, konferencija....

Na spratnim etažama su smještene 172 dvokrevetne sobe i osam apartmana sa ukupno 406 ležaja, većina soba je nedavno kompletno renovirano. Sobe, pored maksimalnog komfora nude sopstvena kupatila, toalete, kablovski i satelitski TV program, Wi-fi, mini bar, telefon i terase sa pogledom na stoljetne parkove.

Hotel raspolaže sa dva restorana za ručavanje, Nacionalnim restoranom, slastičarom, aperitiv-barom, pivnicom, noćnim barom, galerijom, bibliotekom, čitaonicom, bilijar-salom, sopstvenom garažom i parking prostorom... Univerzalna kongresna dvorana sa još par sala za konferencije, opremljene savremenom audio-vizuelnom opremom, svaki rad pretvaraju u pravo zadovoljstvo. Iskoristite povoljnosti zatvorenog bazena, saune i automatske kuglane. U parkovima koji okružuju hotel nalazi se tenisko igralište, trim staza i staza za rekreativnu šetnju. Istorijsko jezgro grada je takođe u neposrednoj blizini.
Ukažite nam svoje povjerenje i biće Vam uzvraćeno tradicionalnom gostoljubivošću i srdačnošću... Dobrodošli!

 • Hotel Grand

  Sagrađen 1984. godine kao hotel sa 5 zvjedica na mjestu nekadašnjeg hotela ''Park''.
 • Galerija fotografija

  Pogledajte galeriju fotografija hotela i okoline .
 • Bazen i sauna

  Hotelski bazen otvoren svakog dana od 09 do 17 h.
 • Rezervacije

  Ukoliko želite da rezervišete sobu preko našeg sajta to možete učiniti na nekoliko načina.


O Hotelu